tag:blogger.com,1999:blog-992732573248910837.post8763315831169067995..comments2024-03-28T09:16:07.797+01:00Comments on kaklabbet: Tottes kaka - så smakar den på riktigt!Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/01131100072288932617noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-992732573248910837.post-63618516885978841772019-10-14T13:42:57.812+02:002019-10-14T13:42:57.812+02:00KladdigtKladdigtAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-992732573248910837.post-2475767395715644932019-08-11T19:18:31.867+02:002019-08-11T19:18:31.867+02:00Prova 250-275 grader i lite drygt 5 min. Lägg seda...Prova 250-275 grader i lite drygt 5 min. Lägg sedan på hallonsylt (koka själv på hallon och socker, alt gallon el. jordgubbsmarmelad från den gamle fabrik). Och därefter grädde :-) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05742055282420989582noreply@blogger.com